Черната пантера Наоми отново показа класа

Черната пантера Наоми отново показа класа
Гласувайте за статията

Черната пантера Наоми отново показа класа и доказа защо е все още толкова търсена за дефилета въпреки навършените 47 години.

Като част от събитията по време на фестивала в Кан се състоя и благотворително модно ревю – Fashion For Relief, на което именно Наоми показа умения. Заедно с други красиви дами  – Белла Хадид и Наталия Водянова, черната моделка демонстрира защо все още не слиза от модния подиум, а и освен това може да надмине повечето от младите момичета в модната индустрия и сега на близо 50 години.

И макар да е все така предпочитана на събития от големите дизайнери, самата Наоми намекна, че може би е по-добре за нея да слезе от сцената. Да спре да показва дрехи и само да гледа какво ново предлага модата и да следи отдолу, от публиката колеги и познати, пишат и от Ева.

Сякаш като за последно Наоми бе и символичен домакин на модното събитие, което с цел благотворителност събира от 2005 година насам средства за различни инициативи. каквото и захване Наоми Кембъл кариерата й бе зашеметяваща, а формата в която се намира доказва защо е още сред елита в модата. 

Ние от изданието сме верни фенове на дамата и желаем късмет в нови поприща също.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар