Венета Райкова не помага на сина си в училище: Виж как похвали бившия си Тишо! (още подробности)

Венета Райкова не помага на сина си в училище: Виж как похвали бившия си Тишо! (още подробности)
Гласувайте за статията

Венета Райкова не спира да хвали сина си Патрик за успехите му!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова смая мрежата с разкритието, че не помага на сина си в училище. И дори не знае какво учат там. Въпреки това момченцето се радва на изключително силен успех и е сред първенците в класа.

Венета Райкова

Венета Райкова не знаела какво учи синът й Патрик

„Браво, Патрик!! Честито!! Изкара максималния брой 50 точки на Националното финално състезание!! След като изкара максимума по математика, български, руски и околен свят те допуснаха до финала и днес резултатите в интернет показаха, че отново си постигнал макисимален резултат!! Гордея се с теб!!

И трябва да призная, че септември му казах – в първи клас ти помагах, от тук вече ще се справяш сам! И не съм отворила цяла година нито един учебник, не знам какво учи детето!“, хвали се в мрежата Венета Райкова.

Водещата не скри облекчението си от факта, че Патрик не е развалил успеха си след развода й с Тишо. Според нея това би било съвсем нормално в дадената ситуация, но характерът на сина й се оказал наистина силен и борбен. След което Райкова не пропусна да похвали и баща му:

„Гена си е ген – баща му е изключително интелигентен и възпитан мъж. Аз съм завършила две висши – право и икономика, въпреки, че често ме гледате по телевизията да се правя на маймуна в името на рейтинга.

Но този успех си е изцяло на детето – и знания и характер! Ние с баща му, в резултатите на това състезание за цялата страна, принос нямаме“, заключи Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар