Честито: Журналистът Богомил Грозев се сгоди за Мария! (ето коя е избраницата му – виж тук)

Честито: Журналистът Богомил Грозев се сгоди за Мария! (ето коя е избраницата му – виж тук)
Гласувайте за статията

Богомил Грозев преди време беше зет на актьора Антон Радичев!

Журналистът от Нова телевизия Богомил Грозев има повод да почерпи и то стабилно. Защото… вече е сгоден мъж. Избраницата на сърцето му се казва Мария Такова и е лекар хомеопат.

Богомил Грозев

Водещият Богомил Грозев се радва на новата си любов Мария Такова

Двамата не крият любовта си и постват общи снимки в социалната мрежа. Въпреки това обаче и факта, че редица техни приятели им честитиха годежа, Грозев не иска да коментира щастието си пред медиите.

Припомняме, че преди две години той се разведе с дъщерята на актьора Антон Радичев – Кристина. Двамата имат своя син Теодор, а самата Кристина пък има и дъщеря Антонина от предишния си брак.

Близки до Богомил Грозев разкриха, че докато са били женени и то цели 14 години, той се е грижил с еднаква любов и отдаденост и за двете деца. Внезапно обаче нещо се променило и Богомил станал коренно различен човек.

„Тръгна по фитнеси, започна да спазва диети, да се грижи за визията си. Кристина веднага заподозря нещо и се оказа права. Системните му забежки доведоха до скандали и проблеми в брака им, а после и до развода“, разказват източниците.

Днес Богомил Грозев е силно влюбен в Мария Такова, с която имали много общи разбирания за здравословния живот и начини за забавления. Такова има и салон за красота, в който работи като масажист и козметик. Остава само да разберем кога ще бъде сватбата им.

Колегите му не спират да го подкачат по темата, а някои дори го занасят, че му е време за още едно дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар