Бомба: Любовник на Антония Петрова разкри какъв звяр е в леглото! (ето какво прави на богаташите)

Бомба: Любовник на Антония Петрова разкри какъв звяр е в леглото! (ето какво прави на богаташите)
Гласувайте за статията

Антония Петрова се оказа истинска лъвица в леглото и най-вече френските ласки!

Бившата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова се оказа бомба, истинска бомба. Не пред камерите обаче, а в леглото. Това разкри за нея бивш любовник, който имал удоволствието да се наслади на уменията й, съобщава вестник „Галерия“.

Антония Петрова

Миската ни Антония Петрова била истински хищник в леглото, но особено й се отдавали френските ласки. Там била ненадмината

Източникът разказа, че точно с тези си качества Антония Петрова успявала да омайва богаташи и да ги подчинява на желанията си. А най-голямата й дарба била в оралните ласки.

„Бил съм с много миски, но Антония няма равна на себе си. С уменията си в кревата спокойно може да прелъсти и най-тлъстия милионер. И го прави. Носи й се слава на тигрица в леглото и най-вече на фелциото. Уверих се, че слуховете не са никак преувеличени“, скандално разкрива бившият любовник на миската.

По думите му, перничанката не е най-красивата жена у нас – нито като тяло, нито като лице. Тя обаче биела по точки много от съперничките си с това, което може да направи между чаршафите.

Доста време на ласките й се наслаждаваше руският олигарх Александър Бередин, но впоследствие двамата се разведоха. След него Антония Петрова имаше връзки с няколко богаташи, сред които и бившият й Николай.

Днес тя вече грее в обятията на нов паралия, чието име обаче остава в тайна, поне засега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар