Андрей Арнаудов става татко до дни: Кръщава бебето си в публична кампания! (още подробности)

Андрей Арнаудов става татко до дни: Кръщава бебето си в публична кампания! (още подробности)
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов ще стане татко до броени дни, няма търпение!

Продуцентът Андрей Арнаудов ще гушне първото си дете до броени дни. Тогава се очаква половинката му Емануела Толева да роди, при това съвсем навреме.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов най-после ще стане татко, половинката му Емануела ще ражда

Изненадата, която опосумът направи на всички обаче е, че е решил да кръсти детето си в публична кампания. Знаем, че Андрей Арнаудов участва в ДНК – Движение за национална кауза. Което подкрепя и насърчава раждаемостта в страната.

Датата на второто национално кръщене ще бъде 7 октомври като на него се очаква да бъдат кръстени заедно над 1000 деца. Сред посланиците на кампанията на Андрей Арнаудов е и водещата на „Търси се“ Нели Хаджийска.

„Да имаш дете не е като да си поръчаш пица по телефона и тя да дойде след 40 мин. Аз лично когато реших да имам дете, се наложи да почакам. Чаках болезнено дълго и вече знам.

Материалният успех, заради който все отлагаме раждането на децата, сам по себе си не носи щастие. Виждаме опашките пред клиниките за репродуктивна асистенция.

От 15 години влизам в домовете ви всяка неделя и ми гостуват много успешни хора. Всички те казват, че смисълът и щастието са в децата. Никой не ми е дал различен отговор“, сподели самата Нели Хаджийска по темата.

Колкото до Андрей Арнаудов и Емануела, те все още отказват да разкрият какво ще бъде името на първородното им дете. Ще трябва да изчакаме да се роди и да разберем сами.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар