Венци Мицов уцели десятката: Ето коментара му за Националната лотария!(Виж тук)

Венци Мицов уцели десятката: Ето коментара му за Националната лотария!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Венци Мицов не издържа на напъна, обзел Интернет в последните дни!

Венци Мицов не се сдържа да не коментира истерията, наречена Национална лотария. Колегата на Светльо Витков от групата „Хиподил” и общински съветник категорично изказа мнението си.

Венци Мицов

Венци Мицов разби лотарията!

Особено след негативните коментари по адрес на Захари Бахаров, който в платено видео по Нова телевизия призова да няма промени в закона за хазарта.

Постът му моментално събра хиляди лайквания. Венци Мицов отново показа, че умее умело да събира мислите си в думи, които ви показваме без авторска намеса:

„И последно по темата с търкането, хазарта и публичния хейт по Бахаров…

Скъпи красиво – умни приятели. Дали се бъркам, или вие обяснявахте разни неща?

Един – че кирилицата била кофти. Друг – че нямаме никакъв принос към световната история. Трети – че където имало православие, нямало развити държави. Четвърти – че народните ни носии са кич.

Когато забъркваме такъв нихилистично – неолиберален качамак и постоянно го предлагаме на хората, смятайки, че така противодействаме на бодряшкия и нелеп патриотарски патос на управляващите, накрая хората спират да мечтаят за големи неща.

И започват да мечтаят за 50 лева, които могат да изтъркат. И да, има измъкване от тая бездна. Нарича се “култура, образование, наука”.

Но това е дълъг и сложен процес, с който не се печелят лайкове във фейсбук…“, написа Венци Мицов в личния си профил.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар