Иво Сиромахов „разби” мечтите на Захари Бахаров! (Виж как го подреди подобаващо)

Иво Сиромахов „разби” мечтите на Захари Бахаров! (Виж как го подреди подобаващо)
Гласувайте за статията

Иво Сиромахов направи на сандър Захари Бахаров!

Иво Сиромахов направо разби „мечтите” на актьора Захари Бахаров, който милостиво моли, от синия екран, хората да подкрепят Националната лотария. С един удар сценаристът на Слави Трифонов буквално обезглави Захари Бахаров и представяната от нето Национална лотария.

Иво Сиромахов

Иво Сиромахов „обезглави“ Захари Бахаров

Припомняме, че снощи, в късащо сърцето видео, гологлавият актьор моли сълзливо хората за подкрепа. Защото някой искал да ореже Националната лотария, а тя, видиш ли, давала надежда на хорицата. Ето и целият пост на Иво Сиромахов по злободневната тема:

„Гледам тука някакво клипче, в което Захари Бахаров с драматично изражение и треперещ гласец съобщава, че трябвало да подкрепим неква петиция в защита на търкането на талончета.
Сериозно ли, Захари?… Лотарията карала хората да мечтаят, казваш. Сериозно ли, Захари?…

Аз се бях заблудил, че театърът и киното карат хората да мечтаят. Пък се оказва, че мечтите били в талончетата… Мъка!

Захари, като по-стар човек ще си позволя да ти кажа, че в тоя живот има и по-важни неща от парите, които ти плащат, за да страдаш за талончетата. Пожелавам ти някои от тия по-важни неща да ти се случат!“, директно го „обезглави“ с коментара си Иво Сиромахов.

След което добави: „Човек продава уменията си, труда си, таланта си. Но някои предпочитат да продават задника си“ – кратко, точно и ясно. За който може да го разбере.

Вероятно много хора мислят по същия начин и са отлично запознати с истината около цялата истерия на Бахаров и компания. Коментарите под поста на Иво Сиромахов го доказват:
„Захари, ти се един много добре платен мръсник! Питам се дали всичко около тебе вони на ЛАЙНА?“.

„Голям плач по възможното ограничаване на продажбите на талончета. Ами да, ще вземе Божков да обеднее и кво праим??? Че покрай него и подобни субекти като Захари Бахаров! Изобщо мъкаааа…“.

„Много е тъжно! Продадохме се и сега се гърчим,защитавайки интересите на едни “хора”!“ – тези мнения на онлайн потребители взривиха мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар