Венета Райкова: И аз не знам защо се разведохме с Тишо? (Иска ли си мъжа обратно)

Венета Райкова: И аз не знам защо се разведохме с Тишо? (Иска ли си мъжа обратно)
Гласувайте за статията

Венета Райкова вече съжалява за развода

Венета Райкова не е особено щастлива като свободна жена. Водещата на „Папараци” не била окей, че е развела с Тихомир.Пред приятелите си блондинката непрекъснато се оплаквала, че не се чувства комфортно без Тишо.

Венета Райкова си иска Тишо обратно

Но телевизионерката сама дала старт на този развод и сега нямало връщане назад. На въпроси на феновете си защо е предприела тази промяна в семейното си положениеq водещата не знаела какво да отговори.

„И аз още не мога да осъзная какво стана, ама на – разведохме се и това е! Ако ни питат хората и ние не знаем защо го направихме, често казано”, съвсем чистосърдечно си признавала русокоската.

Макар двамата с брадъра и настоящ покерджия да подадоха документи за развод и се разведоха, те останали много добри приятели. Двамата прекарвали все повече от свободното си време заедно. Според тях причината била 9-годишния им син Патрик.

На всички големи празници семейството било заедно. Скоро Венета Райкова отпразнува рождения си ден. Самата тя се похвали в социалните мрежи, че била на празника с „любимите си мъже”-Патрик и Тишо.

Това за пореден път доказва, че русокоската вече съжалява, че е прекратила брачния си живот.

„За мен най-важното нещо е да отгледам спокойно, възпитано и щастливо детето си”, не спирама да повтаря водещата. Никой не може да отрече, че чаровницата полага огромни грижи за единствения си син.

Тя не пренебрегва нито една от нуждите на момчето си, като се старае да го направи истински джентълмен от малък. Баща му Тишо също се грижи всеотдайно за детето си. Освен законната издръжка, той се опитва по всякакъв начин да засвидетелства подкрепата си в отглеждането на детето им.

„Патрик е един малък мъж. Подарява ми подаръци, които сам е купил с парите, които е спестил. Предлага да плати сметката и дори понякога настоява на баща си да го остави”, разказвала е водещата.

Двамата родители се старат сина им да не почувства, че са разведени. Тишо не пестил да създава удоволствия не само за Патрик, но и за Венета.

„Като изключим това, че не правим секс, май нищо не се е променило отпреди 5 години”, шегува се Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Венета Райкова: И аз не знам защо се разведохме с Тишо? (Иска ли си мъжа обратно)”

  1. ivan

    май 18. 2018

    iska ama ne tisho a chlen iska tazi milfka

Добавете коментар