Мая Савова се изложи жестоко: Истината за жената на Крум Савов лъсна и тя не е никак приятна!

0

Мая Савова показа, че живее в разхищение!

Голяма излагация сполетя Мая Савова. Стана ясно, че тя не е никаква домакиня у дома и не може да сготви нищо. Освен това не се грижи за нищо вкъщи, защото разчита на помощници.

Крум Савов и Мая Савова
Мая Савова си живее като кралица с Крум Савов

Това се разбра по време на предаването „Смени жената“. Блондинката се размени със своя адашка, но след това видя, че никак няма да й е лесно.

Мая Савова попадна в семейство, което живее доста бедно. То се справя с едва 800 лв. на месец, тъй като само мъжът работи.

Красивата фармацевтка остана като потресена, че разполага с едва 10 лв. дневно за пазар. Тя изпадна в недоумение как ще нахрани себе си и новия си съпруг с толкова малка дневна сума.

Стана ясно, че Мая няма ни най-малка представа колко струват продуктите в магазина. Тя не знае цената на млякото, картофите и хляба, както сигурно и на нищо друго.

Бившата тв водеща сподели в ефир, че досега никога не е яла боб и по принцип не се храни с варива. Това шокира временния й мъж.

В същото време другата Мая се подвизаваше в дома на Крум Савов. Спортният журналист разкри, че семейството му разполага с около 5 бона на месец.

Те обаче не се харчат никак разумно. Двамата с жена му по принцип си поръчвали вечеря от ресторантите, защото Мая Савова не готви. Нейната съименница изпадна в шок от това, че се харчат 35 лв. за една вечеря за двама, при това ежедневно, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.