Мис България се омъжва: Стивън Роуз е готов с пръстена

Мис България се омъжва: Стивън Роуз е готов с пръстена
Гласувайте за статията

Мис България 2017 скоро ще стане госпожа Роуз!

Тамара Георгиева, която се превърна в най-скандалната Мис България, ще се омъжва. Съвсем скоро тя ще получи предложение за брак от дългогодишния си приятел Стивън Роуз.

Мис България 2017

Мис България ще стане госпожа Роуз

Двамата са от доста време заедно, но интересното е, че официално не живеят под един покрив. Причината е, че Стив работи в чужбина и често отсъства от България.

Младежът е направо луд по Тами. Дори се счита, че той е уговорил майка си да плати за титлата й, тъй като отдавна искал да я види като в тази светлина.

Говори се, че Стивън Роуз имал фетиш на тази тема. Той притежавал някакво странно чувство, което го тласкало към желанието да има точно Мис България в леглото си.

Според запознати, богаташкият син вече е купил годежен пръстен за половинката си и ще й го даде следващия път, когато се видят. Това трябва да стане съвсем скоро.

Тамара е на 24 г. и е малко по-голяма от половинката си. Това обаче изобщо не им пречи да се радват на огромната си любов.

Майката на младежа – Катя Роуз, направо обожава миската. Двете са първи приятелки и постоянно са заедно.

По-всяка вероятност сватбата на Тамара и Стивън няма да бъде у нас, а в чужбина. Двойката е много разочарована от всичко, което се изписа и изговори по адрес на Мис България 2017.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар