Папи Ханс за Дара: Това на нищо не прилича! (Ето какво докара поета дотук)

Папи Ханс за Дара: Това на нищо не прилича! (Ето какво докара поета дотук)
Гласувайте за статията

Дара успя да вбеси Константин Трендафилов с хигиенните си навици у дома!

Дарина Йотова – Дара не пази никаква хигиена в квартирата на Папи Ханс. Тя се разполага там като временно пребиваваща и изобщо не й пука за апартамента.

Дара и Папи Ханс

Битовизмите започнаха да разделят Дара и Коцето

Само така може да се обясни поведението й на истинска мърла вкъщи. Нито чистила, нито подреждала, не си мръдвала пръста за нищо, пише HotArena.net.

Певицата явно е свикнала винаги някой да върви след нея. Не била научена на никакви навици в домакинството, което откровено дразнело Константин Трендафилов.

Поетът е малко по-голям от нея и отдавна живее сам. Той е свикнал да се грижи за домакинството и затова много се дразнел, ако някой му пречи.

„Явно е свикнала все някой да ходи след нея и да й събира боклуците. Нито веднъж не е оправила леглото, от всички столове висят мръсни дрехи, онзи ден открих празна кутия от дамски тампони във фурната. Не знам как е попаднала там, но това на нищо не прилича.“ – беснеел Папи Ханс.

Засега той още си траел пред Дара, защото не искал да разваля връзката им. Правел й само намеци да се вземе в ръце, но тя не се усещала.

Припомняме, че изпълнителят на „Кекс“ прибра певицата при себе си преди две седмици. Тя обаче вече успя да му стъжни живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар