ЗА МАЙКИТЕ НА АБИТУРИЕНТКИ…

ЗА МАЙКИТЕ НА АБИТУРИЕНТКИ…
Гласувайте за статията

Подари първия диамант на дъщеря си –
Черна роза & Черен диамант Чокър (линк – https://metanoadelarose.com/продукт/черна-роза-черен-диамант/)

Ако знаехте колко рядко ви разбират правилно дъщерите ви, щяхте почти да не говорите. За това и Показвам е превъзходна степен на Казвам. Защото действията ни говорят повече от хиляди думи.

Оставете на Метаноа да говори вместо вас. С един подарък, който ще остави следа в сърцето на дъщеря ви завинаги и с едно писмо, в което написаните думи са заветът, който всяка майка би отправила до своето пораснало момиче с пожелание за “На добър час в живота”. За да я научите да вярва в невъзможни неща – в Черната Роза, която живее 6 месеца без да се нуждае от вода, и в огъня на Черния диамант, носещ вечния пламък на Любовта…

“ Дъще, Цвете мое,

Ето ти вече си на прага на собствения си живот, а сякаш вчера усещах сърчицето ти в мен. Сякаш беше вчера, когато беше толкова мъничка, че се побираше цялата в скута ми….

…Затова ти подарявам символа на вечността – Черния диамант, вплетен в Роза, с надеждата, че където и да си, той винаги ще ти напомня, че някъде там, на едно Сърце разстояние, твоята майка ще те подкрепя с твърдостта на камък и нежността на цвете…

…Един ден ще имаш брилянт, детето ми, подарен от мъжа в живота ти. Пожелавам ти тогава камъкът на ръката ти да е символът на любовта, която заслужаваш.
Но нека днес, това бижу, което получаваш, да е моята подкрепа, моята любов и моето пожелание за на добър път!… “

Откъс от Писмото на Metanoa de la Rose с думите, които всяка абитуриентка заслужава да чуе от своята майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар