Виктор Николаев избра жена си пред Аделина Радева

Виктор Николаев избра жена си пред Аделина Радева
3 (60%) 1 vote

Аделина Радева остана с пръст в уста от решението на Виктор Николаев!

Проблемите между Виктор Николаев и жена му Людмила приключиха. Той все пак избра нея пред най-близката си колежка Аделина Радева, пише в. „Ретро“.

Виктор Николаев и Людмила Железова

Виктор Николаев все пак избра жена си

Оказва се, че съпругата на журналиста жестоко ревнувала от Ади. Тя не намирала за нормално мъжът й редовно да пие кафе с екранната си партньорка извън работно време. На всичкото отгоре той я изпращал с колата си до дома й, което вбесявало Людмила.

Тя вдигнала скандал на Виктор Николаев и той се отдръпнал от Аделина. Вече й отказвал кафета и не я изпращал, което изненадало неприятно журналистката.

Люси побесняла най-вече от факта, че Виктор Николаев никога не е правил такива жестове за старата си екранна половинка Ани Цолова. Това й подсказало, че между него и Ади става нещо.

Не е тайна, че Вики и Аделина са много близки приятели още от времето си в БНТ. Именно той лобира пред шефовете си за нея, когато я назначиха в Нова телевизия.

Има слухове, че двамата са били любовници и дори доскоро са имали връзка. Затова са толкова привързани един към друг.

Жената на Виктор обаче успяла навреме да се осъзнае и да прекрати всичко преди да е станала за смях. На нея не й било приятно дори да работят заедно, но там вече нямало как да се намеси.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Виктор Николаев избра жена си пред Аделина Радева”

  1. jeljzko

    май 18. 2018

    Nemoga da razbera tozi djender da mu ljgat gotini gadjeta !

Добавете коментар