Николета Лозанова и Ники Михайлов с много важно решение за живота си!

Николета Лозанова и Ники Михайлов с много важно решение за живота си!
Гласувайте за статията

Николета Лозанова не издържа вече в чужбина, а Ники Михайлов я подкрепя!

Звездната двойка Николета Лозанова и Ники Михайлов по всяка вероятност ще се завърне в България. Това ще стане през лятото, когато футболният сезон вече е приключил.

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Николета Лозанова и Ники Михайлов пак ще са в България

Двамата от няколко месеца се подвизават в Кипър, където вратарят играе. Той се състезава за Омония (Никозия), но това за него била крачка назад в кариерата му.

НиЛо пък не харесвала особено живота на Острова на Афродита, пише Slava.bg. Някак си не се чувствала като у дома си. Допадало й за почивки, но не и да живее там.

Тя започнала да убеждава Ники, че е време да се върнат в България, а на него не му трябвало много, за да се съгласи. Скоро сезонът там приключва и двойката ще може да се върне в родината си.

Основната причина, поради която Николета Лозанова държала да се завърне в България, била свързана с дъщеря й Никол. Тя искала детето да започне училище у нас, защото именно така смятала, че ще се чувства най-комфортно.

Бившата тв водеща и вратарят подновиха връзката си преди година и оттогава са неразделни. Тя направи компромис със себе си и замина да живее в друга страна, но явно не за дълго.

Очаква се Ники Михайлов да подпише с родния Левски. Той вече беше при „сините“ преди много години и винаги е твърдял, че това е отборът на сърцето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар