Истинско чудо, че Андреа не е бременна!

Истинско чудо, че Андреа не е бременна!
Гласувайте за статията

Андреа може да зачене всеки момент!

Певицата Андреа вече е на 31 г., но все още няма деца. Това обаче скоро може да се промени, защото Кубрат Пулев прави всичко възможно да я оплоди.

Андреа и Кобрата

Андреа и Кубрат Пулев вече дори не се пазят

Оказва се, че двамата от Нова година насам не са правели секс с презерватив. Освен това фолк дивата била спряла напълно противозачатъчните си хапчета.

Кобрата не обичал да си слага кондом, тъй като така губел от удоволствието при акта. Поп-фолк звездата пък спряла хапчетата, защото те й влияели зле хормонално.

Затова двойката просто се наслаждавала на секса помежду си, който обаче в никакъв случай не бил безопасен. Все пак това едва ли притеснява някого от двамата, защото връзката им е на цели 11 години.

Всъщност е доста странно, че за цялото това време Андреа не е заченала нито веднъж. Още по-странно е, че Кубрат още не й е предложил брак.

Боксьорът вече е на 37 г. и определено трябва да мисли за семейство. Той винаги е твърдял, че иска точно това, но действията му подсказват друго.

Двамата били много разкрепостени в сексуален аспект. Кобрата постоянно се хвалел пред приятелите си, че не може да се насити на Андреа. Тя била истинска хищница в леглото, която не му оставяла и миг покой.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар