Луиза Григорова се сдоби с нов баща: Майка й се разведе за втори път!

Луиза Григорова се сдоби с нов баща: Майка й се разведе за втори път!
5 (100%) 2 votes

Майката на Луиза Григорова сменя мъжете много бързо!

Актрисата Луиза Григорова може да се похвали с много вълнуващо детство. Тя израсна с пастрок, който я гледаше като свое дете, но майка й е била шута и на него.

Луиза Григорова и Ивет

Майката на Луиза Григорова с нова любов

Ивет Григорова изненадващо се е разделила с втория си съпруг Евгени, съобщава ПИК TV. Интериорният дизайнер е бил изоставен след почти две десетилетия любов.

Преди това модната шефка изкара кратък брак с бащата на Луиза – Красимир Григоров. Двамата се разделиха още когато актрисата беше малко дете.

Сега има нов мъж в живота на Ивет, който може да се окаже третият й съпруг. По принцип тя винаги заформя сериозни връзки и затова се очаква и този път да го направи.

Мнозина обвиняват майката на Луиза Григорова, че лесно се омъжва, но тя отговаря на критиците с това, че просто не желае да живее в грях. Нищо чудно скоро да я видим сгодена за трети път.

Новият мъж в живота на Ивет бил много богат, какво и предните двама. Дъщеря й по всяка вероятност го харесва, тъй като тя има афинитет към лукса.

Луиза не си взе милионер за мъж, но пък тя самата е осигурена достатъчно добре от родителите си. Актрисата се омъжи само по любов и това е похвално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар