Кошмар за Ивана Бобойчева: Ето докъде я докара Стоян Алексиев!

Кошмар за Ивана Бобойчева: Ето докъде я докара Стоян Алексиев!
Гласувайте за статията

Ивана Бобойчева изживява тежки дни!

Въпреки че през лятото Ивана Бобойчева стана една от най-скандалните любовници в България, най-тежките й дни са сега. Студентката минава през нещо много неприятно за нея.

Стоян Алексиев и Ивана Бобойчева

Стоян Алексиев вече не може да издържа Ивана Бобойчева и тя трябва да работи

А именно, че трябва да работи. Ванчето е започнала като магазинерка в хипермаркет, пише Pik.bg.

Запознати твърдят, че тя по принцип не обичала да работи, още повече пък нещо извън специалността й. Наложило се обаче да го прави, защото Стоян Алексиев го закъсал с парите и вече не можел да я издържа.

Актьорът бе насила пенсиониран от Народния театър и така изгуби единствените си постоянни доходи. Той едва издържал себе си, а камо ли да може любовницата си.

Ивана Бобойчева и преди е работила. Тя е била хостеса, но Стоян я накарал да напусне, защото карала нощни смени и не можели да се виждат.

След като връзката им започнала, актьорът й обещал да се грижи за нея и че ще й помага финансово. Уви, плановете му се объркали, когато се разбрало за скандалния им романс.

23-годишната студентка на НАТФИЗ и преподавателят й и до днес се срещали тайно в квартирата на девойката. Връзката им ставала все по-сериозна, като Ивана дори била вече запознала любимия си с майка си и брат си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар