Лили Иванова срина Росен Плевнелиев, мечтата на Деси Банова угасна!

Лили Иванова срина Росен Плевнелиев, мечтата на Деси Банова угасна!
Гласувайте за статията

Лили Иванова нанесе тежък удар на най-известната двойка у нас!

Росен Плевнелиев се оказва един от политиците, които Лили Иванова никак не харесва. Певицата го показва винаги, когато има възможност.

Лили Иванова

Лили Иванова отсвири Росен Плевнелиев и Деси Банова

Демонстрира го отново с отказа си да пее на сватбата му с Деси Банова. Така уби голямата мечта на бившата синоптичка.

Блондинката от малка копнеела на сватбения й ден да пее точно Лили Иванова. Тя й била голям фен и много харесвала песните й.

Ето защо Росен и Деси пратили покана до примата, но получили отказ, пише в. „Таблоид“. Тя нямала ни най-малко желание да устои двойката със своите песни.

Лили нямала добро мнение за Росен Плевнелиев. Смятала го за мухльо, който на всичкото отгоре е голям досадник. Той бил единственият държавен глава, който никога не й честитял рождените дни.

Певицата имала и друга причина да не иска да пее на тази сватба. На нея просто не й се ходило в чужбина, където ще бъде венчавката.

Лили Иванова вече все повече подбирала ангажиментите си. С напредването на възрастта започнала да отказва дори сватби, където по принцип взима по 50 бона.

От всичко това големият губещ е Деси Банова. Нейната детска мечта няма да бъде изпълнена, което няма как да не я натъжава.

Това ще бъде първата й сватба, тъй като така и не получи предложение от бащата на дъщеря си. Венчавката се очаква да бъде в началото на лятото, защото през есента Деси ще роди детето на Росен Плевнелиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Лили Иванова срина Росен Плевнелиев, мечтата на Деси Банова угасна!”

  1. Супер

    май 21. 2018

    Ако е вярно, браво на Лили. Този мухльо, който непрекъснато унижаваше страната ни с лакейското си поведение и плюеше целенасочено по Русия, където Лили е много обичана и уважавана, е причината за отказа й.

  2. Dartiya

    май 22. 2018

    Tazi darta kranta komunisticheska,koi lud i dava 50 bona za koncert?Tya nyama mozak,Plevneliev i Banova sa prekrasni,a ne baba Lili na 85g!!!

Добавете коментар