Страшен удар за Ивелин Попов, жена му се провали!

Страшен удар за Ивелин Попов, жена му се провали!
Гласувайте за статията

Ивелин Попов и не иска да повярва, че жена му му коства над 100 бона!

Футболистът Ивелин Попов изживя страшно разочарование, дошло от собствената му жена. Елена Паришева го охарчи с над 100 хил. лв.

Ивелин Попов и Елена Паришева

Ивелин Попов се разочарова от Елена

Преди 3 години Попето купи на майката на децата си бар в столичния квартал „Красна поляна“. Това беше като компенсация, че заради него от певческата й кариера не излезе нищо.

Барът бе изцяло финансиран от футболния национал, а Ели беше управител и трябваше да върти бизнеса. Задача, с която явно не се е справила.

Репортер на в. „Шоу“ е бил на мястото на бара преди дни и е заварил там само руини и развалини. Нямало и помен от заведението.

Явно Елена Паришева не се е справила в амплоато си на бизнесдама. А и тя нямаше толкова много време напоследък, тъй като роди второто си дете и трябва да се справя със задълженията си на майка.

Освен това никак не е лесно да се върти бизнес от разстояние. Все пак семейството живее в Русия, където Ивелин Попов играе от години.

Всичко това е довело до фалита на заведението. Едни 100 бона Попето повече никога няма да си ги види.

Утешението е, че футболистът изкарва предостатъчно в Русия и може да си позволи подобни лоши инвестиции. Едва ли обаче в скоро време ще направи подобен подарък на жена си, която доказа, че не я бива в бизнеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар