Албенецът Лео от „София Ден и Нощ“ изригна бесен! (думите му ще ви разтърсят)

Албенецът Лео от „София Ден и Нощ“ изригна бесен! (думите му ще ви разтърсят)
Гласувайте за статията

Албанецът Лео Кадели от „София Ден и Нощ“ има повече гражданска позиция от много българи!

Албанецът Лео Кадели, познат на повечето зрители с краткото си участие в сериала „София Ден и Нощ“ избухна гневен. Както знаем, основната кауза и цел на Лео е да обикаля България и да помага на хората в нужда. Ето какво обаче го вбеси дотам, че да напише това:

Лео Кадели

Лео Кадели мисли за България повече от много българи

„Унищожиха най-красивото в карловският район ,,Розовата долина“. Собственици на красивите рози, бяха принудени да унищожат розите, след като търговците се подиграват с тях.

Много е несправедливо, когато гледаш цяла година десетки декара рози, инвестираш хиляди левове, за да дойде Май месец и да зарадваш малко семейството от приходите. А идва една фирма и ти казва, че твоите рози ще ги купя на много по малка цена, отколкото ти си инвестирал в тях.

-Купуваш земята Х пара.
-Цяла година се грижиш за нея.
-Плащаш на трактори (или си го взел на лизинг, и си казал, че Май месец ще го платиш, защото тогава ще получиш някакви пари)

-Хвърляш тор между 0.50 – 1.00лв за килограмов цвят.
-Плащаш на събирач 1.00лв на кг.
-Ставаш в 4 сутринта 25 дена наред за да си гледаш, това което по принцип трябва да получиш и на края идва човека с костюма и вратовръзката и ти казва купувам на 1.80лв кг иначе внасям от Китай. А на теб ти е струвало 2.00лв.

ЗАЩО АЛЧНИ ТЪРГОВЦИ, УНИЩОЖИХТЕ НАЙ КРАСИВОТО В КАРЛОВСКИЯТ РАЙОН? ЗАЩО СТЕ ТОЛКОВА АЛЧНИ? ЗАЩО НЕ ДАВАТЕ МАЛКО ХЛЯБ И НА ЧОВЕКА КОЙТО СЕ ГРИЖИЛ ЗА ТОВА, КОЕТО ВИЕ ВЗИМАТЕ НА ГОТОВО?

ОБИПАМ КАРЛОВО И МИ БОЛИ ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ.
АЛЧНИ ТЪРГОВЦИ, НА ВАС ПРИЯТНО ЛИ ЩЕ ВИ БЪДЕ, АКО НАП ВИ ЗАПОРИРА СМЕТКИТЕ ЗА 1 ГОДИНА И ДА ВИ ОСТАВЯ ПРИ СВЪРШЕН ФАКТ?

АЛЧНОСТТА Е РАЗВИЛА ТОЗИ ИЗМИСЛЕН СВЯТ В КОйТО ЖИВЕЕМ. МНОГО БИХ СЕ РАДВАЛ АКО НАП ПРАВИ ЕДНА ПРОВЕРКА ЗА ДА РАЗБЕРЕМ КОЛКОТО ПЕЧЕЛЯТ ТЕЗИ ТЪРГОВЦИ НА ГЪРБА НА ТЕЗИ СЕМЕЙСТВА, КОИТО ИСКАТ ДА ХРАНЯТ ДЕЦАТА.

КОЙ ГИ РАЗБИРА ТЕЗИ ХОРА? КОЙ ЩЕ ХРАНИ ТЕХНИТЕ ДЕЦА? КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ТЕХНИТЕ ЗАЕМИ?

ИНТЕРЕСНО МИ Е КАК ЩЕ НАПРАВЯТ ДОГОДИНА,,МИС РОЗА“ КОГАТО НАЙ ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ИМА РОЗИ, А ТОВА БЕШЕ ЕДИН ОТ НАЙ ХУБОВИТЕ ПРАЗНИЦИ ЗА ГРАДА.
ЖАЛКО….ЖАЛКО….ЖАЛКО!!!“, избухна в мрежата Лео Кадели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар