Синът на ДесиСлава е на седмото небе: Жена го стопи до неузнаваемост!

Синът на ДесиСлава е на седмото небе: Жена го стопи до неузнаваемост!
Гласувайте за статията

Майки на ДесиСлава вече е истински мъж и прави всичко за своята любима!

Синът на поп-фолк фурията ДесиСлава се оказа голям любовчия. Въпреки че е само на 16 г., Майки вече си има сериозна приятелка, която го е направила чисто нов човек.

Майки на ДесиСлава

Майки на ДесиСлава с любимата си

Добре известен факт е, че младежът винаги се е борил с килограмите. Той беше доста пухкаво дете и си беше такъв чак допреди месеци.

Тогава се е запознал с гаджето си и е започнал ударно да топи мазнините. Момъкът искал да изглежда перфектно за своята възлюбена.

Момичето се казва Соня Цветанова, пише в. „България днес“. От снимката на двамата личи, че тя сякаш е с няколко години по-голяма от него, което значи, че може би вече е пълнолетна.

Майки и Соня се влюбили до уши на един купон и оттогава били неразделни. Той решил, че трябва да се приведе в по-добър външен вид, за да бъде достоен за любовта на гаджето си.

Синът на ДесиСлава се подлагал ежедневно на оскъдно хранене и се потял във фитнес залата. Той искал най-после да приключи с този имидж на закръглено момче.

Певицата одобрявала връзката на сина си, тъй като виждала, че е много щастлив. Тя никога не е била от строгите майки и затова не смятала да започва да бъде точно сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар