Боби Турбото се натиска на Маги Халваджиян! (ето какво иска от арменеца)

Боби Турбото се натиска на Маги Халваджиян! (ето какво иска от арменеца)
Гласувайте за статията

Боби Турбото видя отличен шанс да възроди кариерата си при Маги Халваджиян!

Борислав Захариев или Боби Турбото, както е по-познат на зрителите, видя шанса на живота си в шоуто „Като две капки вода“. Няма да отричаме, че не само Златка Райкова, но и самият Боби са откритията на сезона.

Боби Турбото

Зевзекът Боби Турбото иска да влезе в редиците на Халваджиян и да си намери работа при него, дали ще стане?!

Преди време зрителите познаваха Захариев като алтавия зевзек Турбото от предаването „Сблъсък“ на Иван и Андрей. И макар че той неведнъж е изказвал благодарностите си към тях, факт е, че този образ му отне много.

„Дойде моментът, в който всички ме гледаха като простак и идиот, и никой не ме взимаше на сериозно. Все едно не съм актьор и нормален човек, а олигофрен. Който може само да подскача и крещи глупости“, оплака се неотдавна Боби.

Днес обаче той усети, че „Като две капки вода“ може да му донесе не само високия хонорар, но и да се превърне в трамплин за кариерата му оттук нататък. Затова и източници от кухнята на медията подшушнаха, че Боби Турбото се надява Маги Халваджиян да продължи да работи с него.

„Капките“ са най-смисленото нещо, в което съм участвал през живота си. Благодарен съм за това на продуцентите и на целия екип на формата. Победата не ме вълнува, важно е усещането, което имам и онова, което съм успял да дам на зрителите“, каканиже Боби Турбото.

В крайна сметка момчето наистина е талантливо. И е крайно време да избяга от досадния образ, който го преследва години наред. А и определено има какво да даде на Халваджиян и предаванията им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар