Мариана Попова: Веселин провали годежа ни във Виена! (още подробности)

Мариана Попова: Веселин провали годежа ни във Виена! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариана Попова разказа интересни подробности от връзката й с Веселин Плачков!

Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в очакване на първата си обща рожба. Попова е бременна вече в шестия месец, но призна, че й е трудно и все още не спира да повръща.

Мариана Попова

Мариана Попова разкри подробности за живота си с Веселин Плачков

Тя гостува в предаването на Гала „На кафе“, където издаде любопитни подробности от ежедневието и любовта си с Плачков. Най-любопитната от тях беше свързана с годежа им преди няколко месеца.

Малцина знаят, че той е бил заплануван от Веселин Плачков за Виена. Актьорът купил самолетните билети и подготвил всичко за романтичната вечер, но… Ужасът му от летене го накарал да провали плановете си.

Оказа се, че Весо се опитал да пребори себе си и фобията си като отишъл на летището и дори опитал да се качи в самолета. И тогава станало, каквото станало. Уплашил се дотам, че дори забавил полета, докато успее да слезе по стълбичката обратно на земята.

Мариана Попова разказа премеждията му през смях и обясни, че затова двамата са се сгодили малко по-късно. За щастие събитието било отново във Виена и то в операта там. Докъдето обаче стигнали не по въздух, а по земя – с автомобил.

Към момента двамата и двете им деца не живеят в столицата, а обитават прекрасна къща с голяма градина в провинцията. Попова не иска и да чуе за хаоса и мръсотията на София, но бебето й ще се роди именно там.

„Столични лекари следят състоянието ми още от първия ден на бременността и затова всичко е планирано там. Ще родя в София, но за нищо на света не искам и да си помислям, че някой ден може отново да живея в нея“, категорична е Мариана Попова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар