Ето го: Натали Трифонова показа гаджето си Доан Хасан! (любовта им започнала още в 4 клас)

Ето го: Натали Трифонова показа гаджето си Доан Хасан! (любовта им започнала още в 4 клас)
Гласувайте за статията

Натали Трифонова и Доан Хасан се харесват за първи път в 4-ти клас!

Красивата синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова от години е свързвана с кой ли не. Медиите й измисляха връзки с футболисти, чужденци, богаташи, но истината се оказа друга.

Натали Трифонова

Натали Трифонова показа кой е мъжът до нея

За първи път в предаването „Търси се“ тя показа мъжа до себе си. Оказа се, че той се казва Доан Хасан и са заедно от… 4 клас. Да, това е самата истина, двамата са учили заедно.

През годините Натали и Доан са се разделяли и събирали няколко пъти, но винаги успявали да се съберат отново. Първи той си паднал по красавицата още в училище и си мечтаел, че тя ще бъде неговото момиче завинаги. А, както вървят нещата, май наистина ще се окаже така.

„Той е много по-добър човек от мен, много по-благ характер е и с него се живее лесно и щастливо. Чувствам, че ставам аз самата по-добра и благородна, когато съм до него. А какво по-важно от това за една връзка, да се развиваш и усъвършенстваш себе си чрез другия“, коментира Натали Трифонова.

Синоптичката признава, че обижава да пътува и използва всеки един удобен момент, за да отпраши на поредното си пътешествие по света. Убедена е обаче, че не иска да живее никъде другаде, освен в родината си.

„Не обичам да правя дългосрочни планове, знам само, че искам да остана в България. Останалото бъдещето ще покаже, а и най-важното е да сме живи и здрави“, казва красивата и вечно усмихната Натали Трифонова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар