Вражда: Майката на Годжи не понася новата му жена! (наричат младата Надя „онова“ – виж тук)

Вражда: Майката на Годжи не понася новата му жена! (наричат младата Надя „онова“ – виж тук)
Гласувайте за статията

Майката на Годжи не иска и да чува за Надежда, не я харесва!

Георги Милчев – Годжи стана татко на още едно дете, този път от новата си приятелка Надежда. Младата Надя обаче не е по вкуса на най-скъпия му човек, неговата майка Цветана.

Годжи

Родителката на Годжи не одобрява настоящата му жена Надя

Нищо, дори фактът, че бебето е кръстено на баба си – Цвета, не успяло да промени отношението на възрастната жена към снахата. Родителката на басиста на Слави Трифонов питаела топли чувства и признавала единствено първата си снаха – Даниела.

Както знаем, последната роди двама сина на Годжи – Цветомил и Волен, които вече са големи мъже. Даниела се разбирала много с Цветана и двете поддържали топла връзка и до ден днешен.

„Цветана много трудно прие новината, че синът й развежда. С Дани винаги са си били приятелки, дори още я нарича „майко“. Обичат се двете и си личи, че е искрено“, разкриват близки до обкръжението на музиканта.

Да си кажем правичката обаче, новата жена на басиста също не се стараела кой знае колко да се сближи с кандидат свекърва си. Надежда, която е продавачка на биохрани, гледала да страни от нея и настоявала майката на Годжи да не се занимава с дъщеричката им.

„Онова младото (Надежда – б.а.) сигурно си мисли, че Цветана, като е на 70 години, не може да гледа бебе. А и тримата й внуци при нея са отраснали“, коментират източниците. И споделят, че Надя действително е наричана често от родителката на Годжи и бившата му „онова“.

Дали все пак двете ще успеят да се спогодят и да заровят томахавките в името на внучето и разбирателството в семейството, тепърва ще видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар