Бомба: Николета Лозанова се омъжи тайно за Ники Михайлов в Доминикана! (снимки от сватбата)

Бомба: Николета Лозанова се омъжи тайно за Ники Михайлов в Доминикана! (снимки от сватбата)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова и Ники Михайлов с тайна венчавка в Доминикана!

Плеймейтката Николета Лозанова стана съпруга на вратаря Ники Михайлов. Да, няма лъжа и измама – поне доколкото видяхме от снимките, публикувани от самата нея в Инстаграм снощи.

Николета Лозанова

Николета Лозанова и Ники Михайлов се ожениха тайно в Доминикана

Николета постна няколко фотоса, един от които показва прекрасния пръстен, подарен й от Михайлов. Той е с огромен диамант и плътна дебела халка от бяло злато.

Другите две снимки пък показват малко, но много красиво сватбено тържество на открито сред чудна зеленина. Масите са с бели като сняг покривки и пищна украса.

Какво да ни говори всичко това, ако не, че плеймейтката е станала снаха на Боби Михайлов?!… Разбира се, очакваме да я видим и като булка, а Ники като младоженец до нея.

Както знаем, НиЛо от пловдивското село Караджово отдавна си пада по помпозните, скъпи и тузарски идеи. Сватбата с бившия й мъж Валери Божинов пък беше на Бора-Бора, където Валери пристигна с кану до брега.

Такава сватба беше правена за първи път от българи на подобно екзотично място и предизвика истинска медийна сензация у нас. Е, бракът им не изтрая много, но кой ти гледа такива „дребни“ подробности.

От Валери Божинов Николета се сдоби с дъщеричката си Никол Божинова, която е истинско малко бижу. Днес Валери отдавна е щастливо обвързан с красивата Биляна Дол и дори не си спомня за любовта към родната плеймейтка.

Тепърва ще разберем дали Лозанова е и бременна от Ники Михайлов, за което на няколко пъти загатваше. Ники още не е станал татко, така че е време НиЛо да го посвети в тайните на бащинството.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар