Бившият на Симона Загорова разтърси мрежата с послание към нея! (ето какво написа Симеон Данев)

Бившият на Симона Загорова разтърси мрежата с послание към нея! (ето какво написа Симеон Данев)
Гласувайте за статията

Симеон Данев явно още силно обича Симона Загорова!

Бившият приятел на Симона Загорова – Симеон Данев взриви мрежата с послание към нея. Както знаем, двамата бяха заедно 4 години и се обичаха повече от всичко.

Симона Загорова

Симеон Данев направи прочувствено послание към Симона Загорова

Връзката им обаче приключи след като щерката на Глория завърши средното си образование и се зае да гради кариера. Тя остави Симеон и се хвана с колегата си от Х Фактор Иван Димитров.

Симеон опита да си намери нова приятелка, тръгна с едно-две момичета, но не успя да ги заобича. Не и така, както обичаше Симона. Наскоро той изля душата си в мрежата:

„Аз съм тук. Обичам те. Не ми пука дори да искаш да плачеш по цяла вечер, ще остана буден с теб. Няма нещо, което можеш да направиш, за да ме накараш да спра да те обичам.

Ще те защитавам докато умреш и след това. Аз съм по-силен от депресията и по-смел от самотата. Нищо никога не би ме изтощило“, написа Симеон Данев в профила си. И никой дори за миг не се усъмни към кого са адресирани тези думи.

Малко по-късно, може би съжалил, че е показал слабостта си публично, Данев написа нов пост. Той звучи по-скоро общо, както болшинството мъдрости по социалните мрежи.

„Живейте за мига, живейте живота си по най-добрия начин и не губете ценно време в анализи и ядове защо някой не се държи добре с вас, това не си струва.

Възползвайте се от всеки миг, за да се чувствате добре, защото в крайна сметка имате само този миг, не отминалия, нито бъдещия“, категоричен е бившият на Симона Загорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар