Богомил Грозев очаква бебе от любовницата си? (Ето кога водещият става пак татко)

Богомил Грозев очаква бебе от любовницата си? (Ето кога водещият става пак татко)
5 (100%) 1 vote

Богомил Грозев очаква новата си рожба

Новинарят Богомил Грозев пак ще става татко. Този път той очаква второто си дете от новата си половинка-Мария Такова. Младата докторка по хомеопатия и водещият на сутрешната новинарска емисия по Нова телевизия се сгодиха в Халкидики.

Богомил Грозев

Богомил Грозев чака второ дете

Лекарката е бременна в 3-4 месец и вече е получила предложение за брак от любимия си, пише „Галерия”.

Журналистът и докторката се познават отдавна, но едва преди малко по-малко от две години станаха гаджета. Тогава бракът на Богомил Грозев вървеше към своя край. В кулоарите на медията се зашушука, че новинарят се развежда със съпругата си заради палавата Мария.

Но близки до Богомил Грозев отричат и твърдят, че брака му отдавна куцал. Той бе женен за Кристина Радичева, дъщеря на големия български комик Антон Радичев.

Водещият на новините обаче имал голяма вина за приключване на дългогодишната връзка на Мария с актьора и телевизионен водещ Наско Михайлов. Той приел много тежко вестта, че любимата му очаква дете от негов колега. Наско дори планирал предложение за брак.

Бившата съпруга на Богомил Грозев също не приела с усмивка вестта, че той ще става баща от друга. Тя се притеснявала как децата ще приемат новината за ново братче или сестриче. Двамата с новинаря имат син Теодор, а Криси има и дъщеричка от предишния си брак, което Богомил приемал като свое дете.

Кристина Радичева не харесвала о новата жена на Грозев, защото я считала за повърхностна. Според запознати Мария обичала щурите купони, нощния живот, шумните кръчми, докато Грозев бил домошар. Но откакто били заедно, Богомил Грозев доста се променил. Двамата всеки уикенд били на дискотека и дори годежа си отпразнували на музикалния фест Halkidiki Adventure в Гърция.

„Мимето доста го отвори към нощния живот и купоните, но това ще е до време. Той все пак е улегнал мъж, дано и тя се кротне покрай бременността“, недоволстват авери на Грозев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар