Докато жена му и синът му са още в болницата, Андрей направи нещо невероятно!

Докато жена му и синът му са още в болницата, Андрей направи нещо невероятно!
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов не спира да купонясва след раждането на сина си!

Радостта на Андрей Арнаудов е толкова голяма, че той не може да я крие пред никого. Продуцентът на „Папараци“ е на седмото небе и го показва в пълна сила.

Андрей

Андрей Арнаудов купонясва здраво с приятели

Доказателство за това е купонът, който вдигна по случай раждането на сина му Васил. Бебето и майката още са в болницата, но тв водещият очевидно не може да чака повече и трябва да се весели.

На празненството са присъствали много известни личности. Сред тях са били Иван Христов, Ути Бъчваров, Александър Сано и др., пише Razkritia.com.

Именно Иван се очаква да бъде кръстник на малкия Васко. Андрей вече е кръстник на дъщеря му Ава.

Двамата са като братя. Познават се от 6-годишни и са първи приятели вече над три десетилетия.

Половинката на продуцента пък е с него едва от 2 години, но това се оказа достатъчно за него да разбере, че тя е жената, която ще му роди дете. Емануела Толева го направи само преди няколко дни и все още се възстановява.

Двамата са и женени от няколко месеца. Това е вторият брак за Андрей, който преди години беше женен за сръбкинята Даниел Яков.

Тв продуцентът стана баща за пръв път на почти 40-годишна възраст. Така той повтаря стъпките на своя баща, който го гушна на 46-годишна възраст. Бебето е кръстено именно на него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар