Бомба: Лора Крумова слиза от ефир, бременна е! (водещата излиза в майчинство, кой ще я замести)

Бомба: Лора Крумова слиза от ефир, бременна е! (водещата излиза в майчинство, кой ще я замести)
Гласувайте за статията

Лора Крумова слиза от ефира на Нова телевизия заради бременност!

Водещата Лора Крумова ще се раздели със зрителите на Нова телевизия за няколко месеца или дори година. Причината не е наказание, нито уволнение, а… бременност.

Лора Крумова

Лора Крумова е бременна и чака второто си дете, затова ще й се наложи да слезе от ефир

Да, Крумова чака второто си дете от съпруга си Сотир и е решила да се посвети на спокойствието си и подготовката за бебето. Както знаем, тя води предаването „Събуди се“ всяка неделя, но скоро ще трябва да й се намери заместник.

Все още от медията не искат да разкрият дали търсят нов човек за мястото й, или колежката й Мира Иванова ще води предаването и в двата почивни дни.

Най-вероятно е точно Мира да поеме щафетата, тъй като преди Лора Крумова тя водеше в събота и неделя с Деян Веселинов. А и така телевизията ще си спести пари за заплатата на нов кадър.

Припомняме, че Лора Крумова преди време водеше свое авторско предаване „Комбина“ с Галя Щърбева. Впоследствие обаче телевизията реши да го свали от екран, заради все по-ниския му рейтинг.

Така Щърбева се превърна в обикновен репортер и хукна по страната за материали. А Лора Крумова се уреди като водеща на „Събуди се“. Тя още не говори за бебето, нито за пола му, тъй като не обича да разкрива на показ личния си живот.

Е, няма да отнеме много време, за да разберем всичко и сами. А дотогава ще й пожелаем лека бременност!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар