Не е за вярване: Виж в какво Алекс Богданска превърна Даниел Петканов! (още подробности)

Не е за вярване: Виж в какво Алекс Богданска превърна Даниел Петканов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска направи нещо невероятно с Даниел Петканов!

Красивата манекенка с най-дълги крака у нас Алекс Богданска вече месеци наред е законната г-жа Петканова. Както знаем, двамата с Даниел Петканов се ожениха пред цяла България в Къщата на Вип Брадър 2017.

Алекс Богданска

Алекс Богданска успя да превърне Даниел Петканов в сериозен мъж

Докато мнозина смятаха, че това е фарс обаче и, че бракът им е нагласен за пред камерите, двамата доказаха друго. Алекс Богданска и Даниел Петканов не само са наистина женени, но красавицата успя да направи чудо.

Тя превърна Лудия репортер, който се правеше на шут денонощно, в сериозен, улегнал и отговорен мъж. Дани Петканов направо смая родните курортисти в Гърция преди дни, където беше на почивка с жена си и няколко приятели.

Докато Богданска лудееше и щурееше по плажа, показвайки напращелите си силиконови бомби, то съпругът й кротко се печеше на шезлонга. Алекс се забавляваше със стария си приятел модела Сократ Сократов, но Даниел дори не помръдна.

Като същински улегнал господин, той събираше тен зад слънчеви очила и дори не обръщаше внимание на рояците хубавици, минаващи по плажа. Е, не, че щеше да намери по-прекрасна от Алекс Богданска, но това са подробности.

„Александра наистина е жената на живота му. Дани я обича от цялото си сърце и откакто я направи своя съпруга, стана съвършено друг. Промени се към добро, което е рядко срещано и прекрасно. Браво“, хвалят го техни общи познати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар