Ти да видиш: Ивелин Попов заведе Елена Паришева на дискотека за пръв път от години! (още подробности)

Ти да видиш: Ивелин Попов заведе Елена Паришева на дискотека за пръв път от години! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ивелин Попов и Елена Паришева скъсаха синджира в Студентски град!

Футболистът Ивелин Попов сащиса всички като се появи на дискотека с… жена си Елена Паришева. Ще си кажете – какво пък толкова е станало, нали са семейство?! Да, но това е първата им подобна изява от години, години насам.

Елена Паришева

Ивелин Попов и Елена Паришева скъсаха синджира в Студентски град

Както знаем, Елена Паришева и Ивелин Попов винаги са избягвали да се показват на обществени места. Те държаха да пазят само за себе си личния си живот, семейството и дома си. А и неведнъж са признавали, че не си падат по нощните купони.

„Предпочитаме да сме само двамата, насаме и да си организираме уютна и романтична вечер у дома. И без това се налага да се разделяме за дълго покрай ангажиментите на Ивелин“, споделяше постоянно Паришева.

Какво ги е накарало да си променят навиците, не е ясно. Двамата наскоро се върнаха в България от Русия, където живеят. И почти веднага решиха да си отпуснат душичките и да скъсат синджира в столичен нощен клуб.

Там компания им правеха Кали и Еми Стамболова. Докато Елена Паришева повечко наблягаше на бялото вино, то Попов се съдра от танци и хвърляне на салфетки. В един момент успя да зарази и половинката си, която остави чашката и се хвърли в ритъма на чалгата.

По всичко личи, че отношенията в семейството им са повече от добри. А клюките, които често ги разделят или хвърлят в конфликти, са силно преувеличени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар