Разкриха: Ето как ще се казва щерката на Мариана Попова и Веселин Плачков! (няма да повярвате)

Разкриха: Ето как ще се казва щерката на Мариана Попова и Веселин Плачков! (няма да повярвате)
Гласувайте за статията

Мариана Попова и Веселин Плачков избраха името на бебето си!

Влюбените Мариана Попова и Веселин Плачков избраха име на бъдещата си дъщеричка и дори го оповестиха публично. Както знаем, певицата е в напреднала бременност и семейството скоро ще увеличи броя на членовете си.

Мариана Попова

Щерките на Мариана Попова и Веселин Плачков избрали името на бебето

Бъдещото бебче ще бъде момиче. И, не е за вярване, но се оказа, че името му е избрано не от родителите, а от техните деца. Да, именнно дъщерите на Мариана Попова и Веселин Плачков са решили сестричката им да носи величественото име Екатерина.

Малката Екатерина ще проплаче в известна столична клиника, въпреки че бъдещите й родители не искат да чуят за София. Още преди време Мариана Попова беше заявила категорично, че се чуди как е могла да живее толкова време сред хаоса и мръсотията на столицата.

Знаем, че след като се събраха и се сгодиха, двамата с Плачков се преместиха да живеят в красива къща в провинцията. Домът им е уютен, просторен и най-важното е, че има прекрасна градина с овощни дръвчета, цветя и много зеленина.

Певицата и актьорът планират и скорошна сватба, но още не са определили официално датата и мястото на събитието. Очаква се те да си кажат „Да“ до края на годината, но вероятно това ще стане след раждането на бебето.

Като всяка булка, Попова също е суетна и не иска да застава пред олтара с огромния корем и наедряла фигура. Да си кажем честно обаче, бременността де факто изобщо не й личи.

Изпълнителката, поне до момента, успява да запази красотата и идеалните пропорции на тялото си. А ако я гледаш само в гръб, дори няма да се сетиш, че носи бебе в корема си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар