Зетят на Мая Манолова купонджия №1! (Виж как куфее по чалготеките-СНИМКИ)

Зетят на Мая Манолова купонджия №1! (Виж как куфее по чалготеките-СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Зетят на Мая Манолова се оказа голям купонджия

Зетят на Мая Манолова си пада твърдо по чалгата. Той се оказа и с политически амбиции. Наследницата на омбудсмана и бивша червена депутатка Мая Манолова не е наследила хъса й за политическата кариера. Но нейният мъж обаче я има и заради жена си.

Той дори имал огромни апетити да достигне върховите политически етажи. Роденият в Кюстендил млад мъж не бил от кротките. Зетят на Манолова обичал нощните заведения и не спирал да купонясва с авери.

Зетят на Мая Манолова обича дискотеките

Мартин Мирчев често отсъствал от къщи, като не пропускал сбирки и банкети, които обилно поливал с приятели. Дори наскоро бил щракнат да мята гюбеци и хвърля салфетки в тузарско столично заведение. Той отново бил в мъжка компания и не спирал да кърши кръшен ханш с различни мадами. През това време неговата съпруга гледала детето си в къщи, пише „Ретро“.

Вечните купони и запои на младият мъж ставали често поводи за скандали в младото семейство. Мартин обаче винаги напомнял на жена си, че докато следвала в Германия и Благоевград тя също купонясвала до зори в нощните локали.

Зетят на Мая Манолова куфее по кръчмите

Мартин и Ралица са заедно от осем години. Запознали се при една от предизборните кампании на БСП в Кюстендил. Любовта им пламнала от пръв поглед и малко по-късно Мартин поискал ръката на любимата си. Но в Кюстендил се говори, че бракът на щерката на Мая Манолова бил по сметка. Зетят използвал тъща си за трамплин, защото драпал за голямата политика.

Мартин Мирчев обича чашката и компаниите

Слад сватбата младото семейство заживяло в столицата. Те се приютили при Мая Манолова и втория й мъж Ангел Найденов. Но след като се родило бебето решили да се преместят в Кюстендил, за да расте малкия Марти на воля.

Дъщерята на Мая Манолова има три дипломи за висше образование, но се е отдала на семейството и детето си. Докато мъжът й се целил във висок политически пост, като междувременно не спирал да щурее по заведенията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар