Вижте дъщерята на Тони Димитрова като абитуриентка! (СНИМКА)

Вижте дъщерята на Тони Димитрова като абитуриентка! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Тони Димитрова се гордее със своето момиче!

Певицата Тони Димитрова днес има повод за радост и гордост, защото изпраща абитуриентка. Дъщеря й Маги завърши успешно училище и започва своя истински житейски път.

Тони Димитрова

Тони Димитрова изпрати своята абитуриентка

Екип на „Флагман“ е засякъл двете на пл. „Св. св. Кирил и Методий“. Те са отивали към голямото тържество по случай дипломирането на девойката.

Тази вечер Маги празнува със съучениците си от Частната езикова гимназия в Бургас. Тя вече не е част от това училище, но е избрала да чества абитуриентския си бал със стария си клас.

19-годишната звездна щерка е много ентусиазирана за своето бъдеще. Тя мечтае да стане актриса и след броени месеци ще кандидатства в НАТФИЗ.

Разбира се, за там ти трябва и певчески талант, въпреки че е академия за актьори. Маги по всяка вероятност е наследила поне малко от гласа на майка си.

Тони Димитрова е на седмото небе, тъй като това е голям миг в живота на всяка майка. Двете с дъщеря й винаги са били особено близки и това най-вероятно ще продължи и занапред.

Абитуриентските балове на Бургас по традиция се правят в Слънчев бряг. Така че можем да очакваме щур купон за щерката на Тони Димитрова.

Вижте щастливата майка с детето си в големия ден!

Снимка: Флагман.бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар