Ваня Червенкова го доказа: И богатите могат да имат големи сърца! (Усмихна абитуриент сирак-виж тук)

Ваня Червенкова го доказа: И богатите могат да имат големи сърца! (Усмихна абитуриент сирак-виж тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова не е само успешна бизнес дама!

Ваня Червенкова доказа, че има успешен бизнес нюх. Тя успешно презентира и книгата си. Умее да прави и брилянтни сделки. Но не само в това се състоят постиженията й.

Ваня Червенкова показа, че има огромно сърце

Богаташката има и огромно сърце. И това тя го доказа с постъпката, която направи преди най-светлия празник за абитуриентите-техния бал.

Бизнесдамата стори нещо, на пръв поглед простичко, с което обаче показа категорично, че има нежна и чувствителна душа.

Ваня Червенкова успя да зарадва абитуриент. Който обаче, за съжаление, е пълен сирак. Богатата и успешна бизнес дама направи нещо невероятно за Станислав-докара на лицето му усмивката.

Която момчето без родители от дълго време беше загубило. Ето какво написа по този повод Червенкова:

„РАДОСТТА В ОЧИТЕ МУ!!!

Той се казва Станислав Донев!!! Кръгъл сирак, момче на загинал служител на МВР. Баща му го напуска едва, когато е на 6. После го оставя и майка му. Отглежда го неговата баба Йонка Славова от Нова Загора !!!

Тази година съдбата ме запозна с него/ все още не лично/, но скоро ще се видим. Бях на представянето си на книгата в Гр.Сливен, когато спонтанно ми дойде идеята да облека един абитуриент сирак.

Помогна ми Маргарита Дичева от БЧК Сливен, която освен че отглежда 3 прекрасни синове, се е отдала на каузата за събиране на средства с благотворителна цел. Тя откри Станислав и бързо го облякохме за неговият бал.

Защо пиша всичко това ли??? Защото за почти всички мои приятели една сума, каквато аз дарих е една вечеря в по-добър ресторант ! НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!!!!
Намерете едно такова дете и го направете ЩАСТЛИВО! Това ще остави незабравим спомен завинаги в неговото съзнание!!! А какво по-хубаво от това да направиш една ДОБРИНА в повече!???

Направете го скъпи приятели!!! За мнозина от нас това е сума, по-малка от това което даваме за чанти или обувки… един чифт !

Пишете ми!! Ще Ви дам списък с имена на още такива деца!!!

Само го направете от СЪРЦЕ!!!!“, написа Ваня Червенкова на личната си страница в мрежата.

Дано примерът й се окаже много заразителен!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар