Софи Маринова срина Фънки! Певицата е бясна и не може вече да крие това

Софи Маринова срина Фънки! Певицата е бясна и не може вече да крие това
4 (80%) 1 vote

Софи Маринова скочи на Фънки, намира го за крайно непрофесионален!

Певицата Софи Маринова вече не може да крие разочарованието си от поведението на Димитър Ковачев – Фънки в „Като две капки вода“. Тя е бясна от оценките на рокаджията, който не спира да бута напред приятеля си Константин.

Софи Маринова и Фънки

Софи Маринова най-после скочи на Фънки

Софка се представи отлично в последните две издания на шоуто. Тя беше Васил Найденов и „Джипси кингс“. Пресъздаде ги перфектно, но не получи високи оценки от китариста.

Близо 3 месеца фолк дивата понасяше ударите на Фънки, но след случилото се в понеделник вече не издържа. Тя е избухнала срещу него след шоуто, пише HotArena.net.

„Каквото и да направи Коцето получава само високи оценки от Фънки. Деветки и десетки. Симпатични са ми и двамата, но не може така да се прави. Прецакват се останалите участници! На всякакви езици пях, постарах се, но високи оценки не получих.”, вайкала се Софка зад сцената.

Факт е, че тя не се усмихна нито веднъж по време на оценяването. Това показа на всички, че е много разочарована от отношението на журито.

С това фаворизиране Коцето е напът да спечели шоуто. Двамата с Фънки са страхотни приятели от „Биг Брадър: Мост Уонтед“ насам и затова оценките на китариста за певеца могат да се подложат на голямо съмнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Софи Маринова срина Фънки! Певицата е бясна и не може вече да крие това”

  1. Златена

    май 25. 2018

    Според харесвания в фейсбука на Като две капки вода 1 Иван Юруков 2.Константин 3.Славин Славчев 4.Гери-Никол

Добавете коментар