Болната Нана Гладуиш написа завещанието си

Болната Нана Гладуиш написа завещанието си
Гласувайте за статията

Нана Гладуиш се подготвя за най-лошото!

Болната от рак Нана Гладуиш е реалист и е готова за всичко. Тя продължава да се бори с болестта, но предпочита да се подготви за всякакви варианти, включително и за най-лошите.

Нана Гладуиш

Нана Гладуиш вече има завещание

Затова тв водещата е започнала да мисли и за варианта, в който губи живота си. Това я е накарало да направи своето завещание.

Според него, всичките пари и имоти на блондинката ще отидат у 8-годишния й син Джейсън, предава в. „Уикенд“. Докато навърши пълнолетие обаче с имуществото ще се разпорежда баща му Джонатан.

Съпругът на Нана й оказва голяма подкрепа в битката с рака. Той беше до нея и преди няколко години, когато ракът се появи за първи път.

Телевизионерката не спира да се бори за живота си. Наскоро тя си премахна яйчниците, което беше наложителна предпазна мярка.

„Лекарите изобщо не ми дадоха право на избор. Веднага щом ракът се върна, казаха, че яйчниците се махат.“ – разкри Нана Гладуиш.

Тя е обременена с рака по семейна линия. Баща й умира от рак, а миналата година и сестра й бе диагностицирана с тази болест.

Преди няколко години Нана победи заболяването. Преди година обаче, по време на контролен преглед в Израел, бе открит нов рак на гърдата, този път на другата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар