Майчинството не й се отразява добре: Никой не може да познае Виктория Терзийска! (СНИМКА)

Майчинството не й се отразява добре: Никой не може да познае Виктория Терзийска! (СНИМКА)
Гласувайте за статията

Виктория Терзийска е станала направо друг човек!

В изключително неприятна ситуация се намира Виктория Терзийска. У нея вече няма нищо привлекателно, а се е превърнала в обикновена домакиня, пише в. „Таблоид“.

Виктория Терзийска

Виктория Терзийска вече е друг човек

Певицата, която някога обожаваше да бъде сред хора, днес си стои смирено у дома и гледа детето си. Всичките й познати не могат да я познаят, сякаш друга жена се е вселила в нея.

Най-лошото е, че всичко това се отразява на външния й вид. Вики от „Мастило“ в последно време се носела навън по възможно най-небрежния начин, което шокирало всеки, който я види.

„Съвсем се е запуснала, но явно това не й пречи много. Хората казват, че когато една жена е щастлива, тя сияе, а като много се кипри, нещо не й е наред. Така че явно си е намерила майстора.“ – споделят запознати.

Явно животът с Петър Величков не й се отразява много добре. Той е успял да потисне изцяло жаждата на жена си за слава и развитие и я е направил домакиня.

Разбира се, финансово я е осигурил перфектно, тъй като е милионер. Петър е собственик на бензиностанции OMV и изкарва луди пари.

Дали Виктория Терзийска ще се върне някога към своята същност, можем само да гадаем. Вижте я преди и сега!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар