Иван Юруков разкри шокираща истина: Ето защо в гей средите го атакуват от години!

Иван Юруков разкри шокираща истина: Ето защо в гей средите го атакуват от години!
Гласувайте за статията

Иван Юруков никога няма да бъде същият след една целувка с мъж!

Актьорът Иван Юруков, когото в момента имаме честта да наблюдаваме в „Като две капки вода“, има много любопитен момент в своята кариера. Момент, който бележи и личния му живот.

Иван Юруков

Иван Юруков е известен сред обратните

Случката е отпреди няколко години, когато Ванката е трябвало да играе гей в сериала „Забранена любов“. Тогава му се наложило да целуне по устата колегата си Любомир Ковачев, пише в. „Уикенд“.

Двамата така добре изиграли сцената, че мнозина си помислили, че между тях наистина има нещо. След това са били атакувани от доста гейове, някои от които и популярни.

„Тази целувка беше доста трудна, защото с него се познаваме много добре и се смяхме по време на дублите. За щастие, накрая се получи добре, толкова добре, че явно имаше хора, които са повярвали, че помежду ни има химия. Доста атаки отбивах, включително и на популярни хора.“, разказва днес Иван Юруков.

Той обаче и за миг не си е помислял да смени сексуалната си ориентация. Винаги си е падал по жени и от около година е щастливо женен.

Все пак целувката с Любо продължава да му осигурява популярност в гей средите. Актьорът е един от най-харесваните мъже у нас и от двата пола.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар