Георги разваля годежа след изневярата на Златка Райкова!

Георги разваля годежа след изневярата на Златка Райкова!
Гласувайте за статията

Златка Райкова провали най-хубавото нещо в живота си!

Плеймейтката Златка Райкова, която е момента гледаме в „Като две капки вода“, е напът да не се омъжи, въпреки че се сгоди. ММА боецът Георги Валентинов е бесен и има защо.

Златка Райкова и Велислав

Златка Райкова опасно близка с Велислав (снимка: в. „Ретро“)

Жоро не може да прости изневярата на Злати. Преди дни тя бе уловена от папараци на „Ретро“ да се гушка с брата на Борис Дали – Велислав Делибалтов.

По информация на в. „Уикенд“ пък двамата дори са консумирали страстта си зад кулисите на „Капките“. Оттам се чули пъшкания и охкания, които ги издали.

Всичко това стигнало до ушите на Георги и той останал като ударен с мокър парцал. Спортистът въобще не очаквал подобно поведение от половинката си и му било много трудно да реши какво да прави.

Близките му го съветвали да развали годежа, защото невярна жена било нещо страшно. Той все още се двоумял, тъй като много я обичал.

„Зарежи я! Веднъж щом ти е кръшнала, вяра вече не можеш да й имаш. Не ти трябва такава жена.“ – съветвали го приятелите му.

Според слуховете, Златка Райкова му е изневерила поради страх от брака. Тя не била готова да се омъжи, защото много държала на свободата си. Приела пръстена само защото й бил поднесен в ефир и не искала да унижава Жоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар