Диетата на Зейнеб Маджурова предизвика масови негодувания! (Вижте я)

Диетата на Зейнеб Маджурова предизвика масови негодувания! (Вижте я)
Гласувайте за статията

Зейнеб Маджурова се храни с определен режим, който обаче не се харесва на мнозина!

Асистентката на Гала – Зейнеб Маджурова, предизвика вълна от критики в интернет. Тя сподели диетата си в Youtube, но не срещна подкрепа и одобрение, а точно обратното.

Зейнеб Маджурова

Зейнеб Маджурова ползва доста строга диета за отслабване

Хората са недоволни от хранителния режим, който тя им предлага. Според тях, порциите са прекалено малки и няма как един нормален човек да се храни така ежедневно, пише в. „Уикенд“.

Зейнеб Маджурова действително залага на доста оскъдно хранене, за да поддържа фигурата си. Сутрин тя не закусва, а пие само плодови фрешове.

През останалото време от деня репортерката на „На кафе“ също яде много малко. Приема само зелени салати, като от време на време си позволява да добавя към тях яйца или риба.

Туркинята се храни по този начин от години и неслучайно е толкова изящна. Тя е с по-едра структура и знае отлично, че отпусне ли се за миг, последствията ще бъдат жестоки.

Това, че се прави на диетолог, обаче по никакъв начин не се харесва на повечето хора. Те смятат, че това нейното не е никаква диета, а чисто гладуване.

„Кой я излъга, че това, което прави, е полезно? Диетите трябва не само да смъкват килограми, а да го правят здравословно.“ – пише жена в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Диетата на Зейнеб Маджурова предизвика масови негодувания! (Вижте я)”

  1. Пол Бънч

    май 28. 2018

    ЗЕЙНЕП Е НОГУ ХИТРА КАДЪНА! НО ЕДНО НЕ И СЕ ОТДАВА – ДА СТАНЕ БЪЛГАРСКА СНАХА…

Добавете коментар