Лео Кадели от „София Ден и Нощ“ разкри каква жена си търси! (виж тук)

Лео Кадели от „София Ден и Нощ“ разкри каква жена си търси! (виж тук)
Гласувайте за статията

Лео Кадели от „София Ден и Нощ“ призна, че в момента е сам и необвързан!

Албанецът Лео Кадели, познат с ролята си в сериала „София Ден и Нощ“ зарадва фенките си. Оказа се, че симпатягата е сам и необвързан. Признанието направи лично в мрежата като обаче заяви, че критериите му към жените се свеждат само до едно нещо – да бъдеш човек.

Лео Кадели

Лео Кадели призна, че е сам и си търси свястна жена

Ето какво написа Лео Кадели и накара десетки момичета да тръпнат от надежда, че може да спечелят сърцето му. Предаваме думите му без редакторска намеса:

„Аз винаги излизам сам по барове, разходка, работа и други. Всеки ме мисли за луд, но за сметка на това никога нямам проблем. Не излизам сам защото ме е страх, а защото не съм намерил човек, който да заслужава да бъде до мен.

Нямам високи критерии, а искам просто ЧОВЕК. Ако моите качества аз не ги оценявам, няма кой. Лъвът никога не се е доверил на никой и затова не е бил предаден.

А овцете излизат цяла бригада и сутринта не знаят колко са се прибрали, все някоя се губи по пътя и са и виновни другите. Лека нощ приятели, по добре да си гушна възглавницата с чиста душа, отколкото поредното предателство“, написа Лео Кадели.

Последното изречение от поста му навява на мисълта, че сърцето му е било разбито от жена. Може би последната му връзка е завършила драматично, а изгората му е успяла да отнеме вярата му в жените. Е, пожелаваме му скоро да открие своя човек, защото определено го заслужава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар