Финалът на „Като две капки вода“ разбуни духовете в мрежата! (още подробности)

Финалът на „Като две капки вода“ разбуни духовете в мрежата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Финалът на „Като две капки вода“ накара много от зрителите да изригнат!

Броени часове остават до финала на „Като две капки вода“ тази вечер. Коцето, Славин, Иван Юруков и Гери-Никол ще се борят за победата и наградата, която е чисто нов автомобил.

Като две капки вода

Зрители изригнаха преди финала на „Като две капки вода“

Докато те се готвят за шоуто обаче, мрежата буквално закипя от коментари на недоволни зрители. Според които всичко е нагласено и истинските таланти във формата са били изтикани в ъгъла. За да се набутат на финала уговорени хора. Ето какво пишат в мрежата.

„Най-готиния!!! Жесток Боби, нямаше слабо представяне и винаги си личеше че се е постарал. Жалко, че нямаше връзки в журито…Константин да вземе да се скрие поне за 5 години!“.

„Боби, Софи или Златка, трябваше да бъдат на мястото на така нелепо подбутваните Константин и Гери-Никол“.

„Нещо не е както трябва …Тоя Славин и тази Гери Никол….много нелепо стигнаха до финал. Ба та мата. А Боби и Софка отпаднаха…скапана работа…“.

„Тоя Фънки само за Коцето гласува, вече се олива, Златка беше сто пъти по добра от Коцето, за Славин и Иван да не говоря!!! Пълен абсурд сте!“.

„Чиста фалшификация е това шоу, не се печели честно. Печелят тези, които не заслужават. Ако „Капките“ иска да продължи нека по-добре да си сменят журито и то е Фънки неграмотния.

Просто прасе, което няма нито талант нито отношение, да не говоря пък за уважение. Фънки нито за облекло става, баба ми по-хубаво се облича от него а дето той винаги опрекваше Софка за езиците. Споко Фънки езиците се учат, но направи ми поне една нота от гласа на Софка.

Пак казвам ако Фънки не е журито шоуто наистина ще е много по-доброо. И да се печели честно, а уговорено всичко!“, – тези и още много други мнения на зрители заливат страницата на „Като две капки вода“ часове преди финала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар