Валентин Кулагин захапа Нора Недкова: Бръмчи за 500 евро навън! (Още скандални подробности)

Валентин Кулагин захапа Нора Недкова: Бръмчи за 500 евро навън! (Още скандални подробности)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин отново изригна срещу Мис Плеймейт 2017!

Войната между гримьора и Нора Недкова не само, че не е затихнала, а продължава с пълна сила. Скандалният коафьор разкри доста пикантни подробности за Нора Недкова в социалната мрежа.

Нора Недкова

Валентин Кулагин „нахрани“ Нора Недкова

Ето какво написа в профила си Валентин Кулагин, с което накара мнозина да му ръкопляскат:

„Тя навсякъде се представя като българската ДЖЕЙ ЛО, хахаха падаш! Това момиче си е създала стабилен въображаем свят. То не бяха фантазиите й, че ме е пребила..че е класна дама (ама иначе с напукани пети и като се храни й пада храната от устата).

Плаща си по сайтове и си пуска всякакви измислици. Истината е, че бръмчи на 500 евро и то само навън.

Че в БГ вече няма такива балъци, които да й ги дадът, след като показа умствения си дефицит по всички възможни предавания в национален и кабеларен ефир.

Всички знаем как стоят нещата. Все пак познаваме и други момичета, които работят и разказват, а пък и клиентите са едни и същи. Обективната българска журналистика обаче не пише за това.

В медийното пространство има САМО платени публикации за нея. Един български журналист не написа какви са заниманията й. Представят я като ‘модел’. Ама то нали знаем, в България модел стана синоним на..

А истинските модели ги е срам да се обявяват като такива, заради подобни недоразумения. В едно интервю не я попитаха с какво се занимава баща й и свързван ли е с приватизационни сделки с Иван Костов в Златни пясъци. Мислите ли, че не знаят как се става и мис Плеймейт…

Ето това е българската журналистическа действителност. Едни гладни писарски мишки, които за жълти монети и един обяд в столично заведение, са готови да пишат по поръчка. Отдавна са обърнали гръб на фактите и истината, интересуват се само от месечния абонамент на „звездите“, които им плащат“, директно и в прав текст заяви Валентин Кулагин.

Предстои да видим какъв ще бъде отговорът на Нора Недкова. Определено и тя не е от кротките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар