Джино Бианкалана през сълзи: Случи се най-лошото в моя живот!

Джино Бианкалана през сълзи: Случи се най-лошото в моя живот!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана изпадна в най-жестоката драма в живота си!

Изключително голям удар понесе Джино Бианкалана. Брадърът съобщи в социалната мрежа, че е изгубил баща си, научи Kliuki.bg.

Джино Бианкалана родители

Родителите на Джино Бианкалана

През сълзи той написа, че мъжът, от когото е взимал пример цял живот, си е отишъл от този свят. Това е най-лошото нещо, което някога се е случвало на българина от Чикаго.

„Не мога да повярвам,че се случи най-лошото е моя живот.Загубих най-добрия ми приятел,моя пример за мъж и татко. Сърцето ме боли.Никога няма да забравя татко и ще продължа да съм това което съм и възпитанието което си ми дал.Аз съм 10%това което беше ти.Цял живот ще се старая да ходя по твоите стъпки и ще дам всичко от себе си да се гордееш с мен.�ОБИЧАМ ТЕ ТАТЕ ти си моя герой (heart_break) 💔 R.I.P“ – написа Джино във Фейсбук (публикувано без редакторска намеса).

Георги Ташев винаги е твърдял, че е много близък с баша си и именно на него дължи всичко в живота си. Преди време точно татко му го въвел в бизнеса с автомобили и го направил това, което е днес.

В момента брадърът получава съболезнования от всички свои приятели и познати. Семейството му е в шок. Нека баща му почива в мир!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар