Цирк: Виж как зрителите попиляха Гери-Никол на финала на „Капките“! (култови коментари)

Цирк: Виж как зрителите попиляха Гери-Никол на финала на „Капките“! (култови коментари)
Гласувайте за статията

Гери-Никол беше буквално размазана от зрителите на „Като две капки вода“!

Варненската принцеса Гери-Никол остана на последното четвърто място сред финалистите на „Като две капки вода“ снощи. Първо изпълнението й на Риана не се хареса на зрителите. Които я удостоиха с най-малкия брой лайкове в страницата на формата в мрежата.

Гери-Никол

Гери-Никол беше обилно нахранена от зрителите на шоуто

А след като стана ясно, че певицата завършва участието си четвърта и изнесе „култовата“ си реч от сцената, коментарите просто заваляха. Ето само малка част от това, което написаха потребителите за Гери-Никол:

„Не била изгубила почвата НАД краката си благодарение на мама и ТАТЕ…. довижданеее!“.

„Жива да я оплачеш! Я къш ,че така се изложи ако съм на продуцентите няма да те наема и на кучешка сватба да пееш. Марш момиче,на село на къра овцете да пасеш!“.

„Факт или не точно изпълнителки като Гери Никол промиват мозъците на децата в неправилната посока. Нищо морално,нормално и редно не виждам в нейното развитие. За мен едно 19 годишно момиче въобще не приляга подобно поведение, държание и визия. Не съм с стари разбирания но всяко нещо се прави с мярка и самоуважение . По това което съм виждала, чувала от елементарните и текстове няма много да оцелее!“.

„Боже чухте ли изказването което направи“ не губя почва над краката ми“ резил сто пъти повтори че е на 19г. голямо самочувствие голямо нещо но без покритие нула“.

„Ако винаги давахте възможността , само на нас зрителите да оценяваме участниците тази лигла даже нямаше да стигне до финал камоли до 4 място“, тези и още много други коментари буквално размазаха Гери-Никол и сведоха самочувствието й до кота нула.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар