Ядец: Голямата Марги Хранова качи 10 кила в „Капките“! (ето защо й беше трудно с образите)

Ядец: Голямата Марги Хранова качи 10 кила в „Капките“! (ето защо й беше трудно с образите)
Гласувайте за статията

Марги Хранова напълня с около десетина килограма по време на шоуто!

Голямата Марги Хранова не успя да се класира за финалист в шоуто „Като две капки вода“. Въпреки огромния си талант и божествен глас, певицата винаги оставаше на последните места в класацията.

Марги Хранова

Марги Хранова качи десетина кила от хапчета

Не само това обаче е странното в участието й, а и фактът, че за разлика от останалите, които определено заслабнаха покрай репетициите и стреса, тя напълня. Да, оказа се, че Маргарита Хранова е качила близо десет килограма по време на формата.

Именно това я затруднявало да влиза добре в дадените й образи. Източници от кухнята на медията разкриха, че често пъти Марги се молела на продуцентите да не й дават задачи, изискващи много движение и танци.

„Трудно й беше, когато се налагаше да танцува. Първо, тя е на възраст и си има здравословните проблеми. И второ – натрупаните килца й пречеха да се разгърне, защото често се запъхтяваше и изморяваше. Да не забравяме и че има проблеми със сърцето“, коментират източниците.

Марги Хранова напълняла не от прекомерно хранене и обездвижване, а от приема на много и различни лекарства. Тя пиела по два пъти на ден хапчета за регулиране на кръвното налягане, които обаче объркали хормоните й.

Затова се получило и напълняването, което притеснило певицата. Въпреки всичко това обаче, зрителите показаха, че я обожават и тя си остава тяхна любимка. Снощи днете със Софи Маринова бяха най-аплодираните с изпълнението си на великата Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън.

Журито и публиката се изправиха на крака и дълго време не можаха да бъдат усмирени от водещите. В един момент май се оказа, че тези, които останаха извън финалната четворка, са много по-харесвани от самите финалисти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар