Бащата на Крисия: Отношенията й със Слави Трифонов приключиха! (още подробности)

Бащата на Крисия: Отношенията й със Слави Трифонов приключиха! (още подробности)
Гласувайте за статията

Крисия и Слави Трифонов вече няма да работят заедно!

Дотук бяха работните отношения между Слави Трифонов и Крисия. Малката сладурана вече няма да бъде част от шоуто, нито от продуцентската му компания „Седем осми“. Това разкри самият баща на певицата пред вестник „България днес“.

Крисия

Крисия и Слави Трифонов се разделиха

„Крисия и продуцентска компания „Седем осми” прекратиха договора си по взаимно съгласие. Оставаме приятели с хората от „Шоуто на Слави”, няма драми и не си тръгваме със скандали“, заяви официално Марин Тодоров.

Той обясни, че Крисия вече е пораснала и има все повече ангажименти, които пречат на изявите й при Слави. Момиченцето набляга на уроците и изпитите си, защото оценките й са много важни при кандидатстване.

Тя смята да се запише да учи в музикалното училище в столицата, но изпитът за него се очертава доста труден. Към момента Криси ходела на уроци, спортувала, но и не спирала да пее. Участията й обаче са организирани само от семейството й.

„Към днешна дата сами си организираме изявите на Крисия. В четвъртък й предстои концерт в Пловдив, на 10 юни отново е там, а на 18 юни ще пее пак в София. Криси е щастлива, че отново има публични изяви и може да покаже таланта си пред хората“, коментира Марин Тодоров.

Наближава и рожденият ден на малката чаровница, който е на 1 юни. Тогава тя няма да има никакви ангажименти, за да може да се наслади максимално на празника си. И да го прекара с най-добрите си приятелки на специално организирано парти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бащата на Крисия: Отношенията й със Слави Трифонов приключиха! (още подробности)”

  1. PAUL BUNCH

    май 29. 2018

    РАКЕТАТА – НОСИТЕЛ ВЕЧЕ Е EXPIRED! БАЩАТА НА КРИСИЯ, МАЙ НЕ МОЖЕ ДА ВДЕНЕ?! ДЕТЕТО Е ТАЛАНТЛИВО, НО СТАНА ИЗВЕСТНО СЛУЧАЙНО (РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕРЕЗА НЕ ИСКАХА ТЯ ДА УЧАСТВА ЧЕТИРИ ПЪТИ МЕСЕЧНО)… А КРИСИЯ Е ВЕЧЕ TEEN.КАТО НЕЯ ИМА И ДОСТА ДРУГИ МЛАДИ ПЕВИЦИ! И ИЗОБЩО, СЛАВУНДЕРЪТ НАПРАВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ЗА КАРИЕРАТА НА КРИСИЯ! АКО ТЯ НАИСТИНА ИМА ТАЛАНТ – ВЕЧЕ ЩЕ ПРОБИВА И САМА!

  2. Kirill Zotov

    май 30. 2018

    А разве так можно? В 2018м живемс…

Добавете коментар