Зуека изпрати абитуриентка: Виж бала на дъщеря му Девина! (още подробности)

Зуека изпрати абитуриентка: Виж бала на дъщеря му Девина! (още подробности)
Гласувайте за статията

Зуека изпрати своята абитуриентка Девина Василева!

Васил Василев – Зуека е най-щастливият и горд баща. Преди броени дни той изпрати абитуриентката си на бала й. Разбира се, става дума за първородната му дъщеря Девина Василева, която е плод на любовта му с неговата колежка Нина Димитрова.

Зуека

Зуека изпрати дъщеря си Девина на бала, момичето беше наистина прелестно

Както знаем, Зуека и Нина бяха заедно близо 20 години, след което обаче се разделиха. Двамата нямат граждански брак, така че не се наложи да се стига до разводи.

Зуека срещна новата си любов в лицето на Ани Вичева, която преди няколко години го дари и с второ дете, синът му Стефан. Васил Василев и дъщеря му Девина бяха в доста обтегнати отношения в началото, но явно са се помирили.

На бала на Девина водещият на „Като две капки вода“ изглеждаше горд, щастлив и усмихнат. А дъщеря му сияеше до него. Момичето беше избрало наистина красива и много стилна рокля, а прическата й бе съвсем естествена.

Девина Василева си направи фотосесия с приятели и съученици, но не пропусна да се снима и с родителите си. Мястото, на което са на фотосите, е домът на Нина Димитрова, където живеят двете с девойката.

Разбираемо Ани Вичева не присъства в картинката като вероятно е останала у дома да се грижи за малкия син на Зуека. Колкото до прекрасната Девина, всички й пожелаха здраве и попътен вятър в живота. Предстоят й изпити за университета и вероятно тя ще тръгне по стъпките на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар